iklan

Tuesday, May 3, 2011

AKU BENCI LELAKI DAH KAWIN TAPI BAJET SINGLE

today 03.05.11..
its tuesday!!....

i really hate guys who is married but still acting single.....
when they wife message in phone they will not reply it..
but worse case scenario is when the wife comment on facebook..."miss you" or something like that...
they will ignore or delete it...and this kind of guys busy with trying to hit another girls...
i seen this kind of guys...i even have friends with this kind of attitude
with out any hesitation, 100 percent this kind of guys sucks....

i was at CAIS this morning....but some dude trying to impress a group of girl in front of me...he is talking so loud....what the fudge!!
with story that kinda shows he is the hero among heroes....hehehe
so i can't stand it i just leave....



ahmad endo - papa pun aku gik sik puas ati ngan orang laki dah kawen tapi bajet single tuk....ngada2 jak lebih....bini sik d jaga....what the fudge orang camtuk...

13 comments:

Farhana Jafri said...

*super high 5* laki macam ni mmng harus dibenci.. ntah tuk pe brkahwin klau nk bajet sngle... grr~~

jemput singgah ANASAURUS :)

-kA- said...

mat, aku tau sapa laki di cais maksud ko tok..hehe

ahmad endo said...

farhana - yeah!!

-ka- kau d cais tekkah?...sik tego...lawa gilak....member kau jak lah ya.....lalu chow aku kuatan lemah nyawa.....hahaha

Anisa Hang Tuah said...

palui sungguh kalau laki dah kawen tapi bajet single

pastu diminta suruh panggil "abang"

L@dyKichiMachiko said...

aku bukan je benci ...malah sgt2lah menyampah dan tak kuasa dgn perangai lelaki yg bajet single tp dah kawen camni. rase dorg bagus sgt kot.x sedar tgjwb byk kena pikul, sebok2 lak nak ngurat ppuan lain kat luar. HATE THEM!

fifianggun said...

ahaa,a,,,,,,,benci la laki cmni,,,malu dgn bini sendri

ahmad endo said...

anisa - wow...terer kaka sarawak dah...hahaha

ladykichimiciko -memang betul!!

fifianggun - malu ngan bini n anak sendiri!!

Heidi Shafiq said...

aku benci pmpn single budget dh kawen.. haha.. :D

azalia hjsalleh said...

setuju sgtttttttt.

deDetz said...

setuju!!!
sama juga lah bila lelaki yang dah kapel/ berpunya mengaku single..
haih..tak pandai bersyukur lah huhu =.=

farah wahedda said...

yee farah pon benci jugak huuhu

✿....rossa alina....✿ said...

hishh!!kalau da kawen baik buat cara da kawen..jaga batas2..hmm..cian wife dia ek??

Izyan Masri said...

BANYAK NENEK2 YANG DAH JADI BALU.SURUH LAKI TU CARI ORANG MCM TU JE KALAU NAK KAWEN GAK T_T